måndag 29 oktober 2007

En liten påminnelse...

Var det 158 dagar kvar eller ? Hojen vill ha min svett droppandes på toppröret i solskenet någonstans i bergen norr om Palmanova. Jag vill ha en latte i en bergsby. Jag längtar som fan...

Shit vad jag längtar. Shit vad mysigt dets skall bli. Shit vad solen kommer lysa på oss. Shit vad fin hojen är i år. Shit, shit, shit...

//Skogling

7 kommentarer:

Nypan sa...

Ja jävlar anamma vad man längtar till serpentinerna, backarna och alla fina vägar som omgärdas av stenmurar. Vart tog du den bilden?

Anonym sa...

Det såg ju mulligt ut, vill jag lova!

Vad mysigt det ska bli att trampa runt där och bara softa. Man måste väl inte cykla så jäkla långt varje dag? Eller ö.h.t. förresten! Jag kommer att cykla lagom långt varje dag i ett alldeles lagom tempo.

Uppdatera gärna listan till höger med oss säkra längst upp och de osäkar & sinnessvaga längst ner. ;-)

Patrik Skolling Möller sa...

Port Andtratx. Min solorunda. Bilden tagen 10 minuter innen en sagolik pastalunch med en iskall till. Sedan cyklade jag hem och tog en bamseöl på balkongen och kikade ut över Medelhavet.

//Skogling

Patrik Skolling Möller sa...

Jocke, 10 mil berg är som 20 mil platt. Jag kommer cykla minst 10 mil om dagen. :o)

Nypan sa...

Jag kommer cykla tills jag spyr, och benen skakar. Då tar jag en kafferast innan jag fortsätter cykla. Skämt åsido. Jag vill nog cykla så mycket det går, och om man bara sköter träningen under vintern, så är det inga problem. Om man däremot fuskar sig igenom vintern, så får både knän och rygg jobba lite för hårt under en vecka där man cyklar så pass mycket.

Nypan sa...

Jocke: Listan är justeda nu. Du är säker :-)

Johan Mölleborn sa...

Åh mallis mallis. Min plan är också att cykla så mycket som möjligt. 10 mil första dan, sen ca 15 mil per dag. Mest i bergen.
Sa jag att jag längtar?
/J